Szigetnyi élmény a családnak – Seholsziget Élménypark Nőtincs

Családi kirándulást terveztek, de a gyerekek kisvonatozni, játszóházba, kreatívkodni, állatos programokra is vágynak? Ha összevonnátok az élményeket, irány a nőtincsi Seholsziget Élménypark!

Szöveg: Balogh Mia

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szuper hely, ahol egy szigetnyi élmény és kaland várt kicsikre és nagyokra. Ha most egy mesében lennénk, akár így is kezdhetnénk a Seholsziget Élménypark bemutatását, de ha a valóságnál maradunk, akkor inkább felsoroljuk gyorsan, mi mindenre készülhettek, ha ellátogattok ide.

Szigetnyi élmény a Seholsziget Élményparkban

A felnőtteket már a szép környezet is elvarázsolhatja, de a kalandokra, aktív programokra vágyó gyerkőcök sem fognak unatkozni, mert szuper dolgok várnak rájuk a Seholsziget Élményparkban!

A legaktívabbak akár azonnal felfedezhetik a játszótereket, de kipróbálhatják a Pán Péter Játszószigetet, a lovaglást vagy az íjászatot is. A kreatív kicsiket kézműves foglalkozások várják, míg az állatok szerelmeseit nehéz lesz elcsalogatni a mini állatkert és az állatsimogató cuki állatkáitól.

A kisvonatozás, lovaskocsizás és egy kis túra az Erdei Madár Tanösvényen pedig az egész családnak nagy élmény lehet, ahogy a hagyományőrző ételek megkóstolása is.

Különleges szálláshelyek a Seholszigetben

Ha pedig úgy döntenétek, maradtok éjszakára, akkor olyan különleges szállásokon foglalhattok szobát, mint a Postakocsi Vendégház vagy a Csillagfény sátorházak. Érdemes jó előre eldönteni, hány napra jönnétek, és mindenképp foglaljatok jó előre szállást!

Alpaka foglalkozás a Seholsziget Élményparkban

A Seholsziget Élményparkban részt vehettek alpaka foglalkozáson is. Itt nemcsak hasznos dolgokat tudhattok meg ezekről a békés, nyugodt állatokról, hanem etethetitek, simogathatjátok, vezethetitek is őket, összesen 45 percen át. A gyerekek biztosan imádni fogják az alpakákat, de nem lennénk meglepve, ha ti, felnőttek is nagyon megszeretnétek ezeket a puha bundájú, kedves állatokat.

seholsziget élménypark - alpaka farm

Mint a többi programnak, úgy az alpaka foglalkozásnak is külön díja van – ez a belépőjegyen felül fizetendő –, és regisztrálni is kell, méghozzá itt: www.alpakafarm.hu

Már most indulnátok? Akkor még egy fontos infó: a Seholsziget Élménypark télen zárva tart, legközelebb 2022. március 12-től fogadnak látogatókat. Addig is tudj meg mindent a parkról, amire kíváncsi vagy: www.seszi.hu

Ha tetszett a cikk oszd meg!