Szilveszteri koncert – Jobbnál jobb programok közül válogathat, aki élőzenével köszönti az újévet

A zene szerelmesei az év utolsó napján sem vágynak másra, mint arra, hogy kedvenc zenekarukat vagy előadójukat a színpadon lássák. Ki-ki a maga kedvenc műfajában biztosan megtalálja a számításait, hiszen a tavalyival ellentétben idén lesz szilveszteri koncert budapesten – méghozzá nem is kevés!

A magyar könnyűzenei szcéna képviselői szilveszterkor sem pihennek: híres énekesek és tehetséges zenészek dolgoznak azért, hogy fergeteges szilveszteri buliban legyen részünk. A szuper budapesti klubok és koncerttermek izgalmas programokkal várják a bulizni vágyókat. Sok vendéglátóhely is szervez zenekart és táncos programot a vacsora mellé, míg másutt welcome drink fogadja az ünneplőket. Gyere, légy része Te is és tomboljunk együtt éjfélkor!

Felemelő dallamok, gyöngyöző pezsgő

Aki kifinomult szórakozásra vágyik, annak biztosan felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogat egy szilveszteri hangversenyre. A klasszikus zene kedvelői tudják, hogy a hagyományos újévi koncertet kár kihagyni! Varázslatos helyszínek, profi zenekarok és gyönyörű darabok várják az érdeklődőket. Már csak az az egy számít, hogy időben vegyünk jegyet, hiszen hiába a nagy választék: a helyek minden koncertre gyorsan elfogynak.

szilveszter programok
Fotó: canva.com

Élőzenés vacsora sztárokkal

Akinek a zene és a vacsora szilveszter este kéz a kézben jár, ráadásul még az elegáns öltözékek is közel állnak a szívéhez, annak garantáltan sok mosollyal fog telni az estéje, ha egy szilveszteri gálavacsora asztalánál ülve tölti azt. A legtöbb szilveszteri gálavacsora során sztárfellépők gondoskodnak a kiváló hangulatról, ráadásul sok ilyen eseményt különleges helyszíneken tartanak meg.

szilveszteri programok
Fotó: canva.com

És mi lehetne elegánsabb program, mint egy szilveszteri vacsora budapest egyik ikonikus helyszínén? Netán külföldi barátainkkal is osztozkodnánk az élményben?
Ajánljuk figyelmetekbe a budapestnewyear.com oldalát, ahol minden szükséges információ rendelkezésre áll.