Ha őszi szünet, akkor VR Vidámpark!

Hosszabbított nyitvatartással, családi és gyerekprogramokkal, a legmodernebb technológiai megoldásokkal várja a VR Vidámpark októberben is a szórakozni vágyókat. Ráadásul a parktól alig pár percre, a Westend közepén egy VR POP-UP pontot is felállítanak, ahol külön is ki lehet próbálni a virtuális valóságot.

Dinoszauruszok és egyiptomi piramisok

A VR Vidámparkban a virtuális valóság (VR) segítségével egyszerre nyújtanak vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt. Hazánkban kizárólag itt érhető el a világszerte hihetetlen népszerű Hologate platformja és csak itt egy 4D-s időutazáson is részt lehet venni a dinoszauruszok és az egyiptomi piramisok világába.

vr park budapest

2000 négyzetméteren

A Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében mintegy 2000 négyzetméteren elterülő park ad helyet a PlayIT-tel közösen megalkotott Gaming History interaktív kiállításnak is, ahol közelről lehet megtekinteni egyedülálló gaming relikviákat és lehet játszani klasszikus vagy mai játékokkal is, miközben a látogatók megfigyelhetik, hogy milyen fejlődés történt az egyes konzolgenerációk között.

gaming history vr park

VR POP-UP pont a Westendben

Csak október 31-ig ráadásul több játékuk a Westend Shopping Center közepén is kipróbálható. A VR POP-UP ponton próbára tehető a reflex a népszerű Fruit Ninjában, a ritmusérzék a legendás Beat Saberben, fel lehet pattanni egy futurisztikus motorra, de még egy géppuska mögé is be lehet állni.

Bővebb információ: vrparkbudapest.hu