NYÁR = strand, csobbanás – na, de hova menjünk?

A Dunakanyar és környéke strandjai, élményfürdői csalogatnak. De hova menjünk? Hol, milyen szolgáltatást kaphatunk? Nézzétek meg az alábbi összeállításunkat!

Veresegyházi Termálfürdő és Tóstrand

A Termálfürdőben jelenleg egy nagy szabadtéri termálvizes pihenő medence (36-38°C) és egy meleg vizes pancsoló várja a vendégeket. Augusztus végéig minden szombaton éjszakai fürdőzés 20.00-24.00-ig.

A Tóstrandon, a Malom-tó várja a felfrissülni vágyókat. A tóban bójákkal lekerekített részen lehet fürödni, itt található egy tó-vízilabda pálya is, amit bárki használhat. A tó többi része viszont a horgászoké. Belépő itt is van.

Bővebb információ: vizesveres.veresegyhaz.hu

Gödi Termálfürdő

Göd meleg vizes termálfürdője 3 medencével várja a pihenni vágyókat. Egy medence 34-36°C-os, a gyerek medence 32-34, a strand medence pedig, amiben úszni is lehet 26-28°C-os. Az éjszakai fürdőzés bizonytalan ideig szünetel.

Bővebb információ: goditesz.hu

Váci Strandfürdő és Uszoda

A Vácra látogatók egy kellemes hangulatú, barokk városban a Dunára néző városi strandon frissülhetnek fel. A fürdő 3 medencével várja a pihenőket. Az úszómedence, és pancsoló 29°C-os, az L-alakú strandmedence 27°C-os. A részlegesen fedett úszómedencét, kifejezetten úszásra érdemes használni.

Bővebb információ: vacholding.hu

V8 Uszoda és Szabadidőközpont

A szentendrei Vizes Nyolcasban a sport és a wellness találkozik egymással. A fürdőkomplexum páratlan értéke, hogy az aktív sport és a pazar pihenés egy helyen található meg. Három medence van, egy úszómedence (26°C), egy tanmedence (32°C) és egy pezsgőfürdő (32°C). A fürdő páratlan szauna világa sok embert csábít a kikapcsolódásra.

Bővebb információ: v-8.hu

Leányfalu Termálfürdő

Leányfürdő, az egyik legnagyobb strand- és gyógyfürdő a Dunakanyarban. Sokan keresik fel egész évben a víz gyógyhatása miatt. A fürdő hatalmas területen fekszik, és 6 medencével rendelkezik. Meleg vizes élménymedence (30-32°C), meleg vizes gyógymedence (37-39°C), strandmedence (29-31°C), 50 m-es úszómedence (24°C), tanmedence (29-31°C), és egy gyerekmedence (33-34°C).

Éjszakai fürdőzés: péntek, szombat 20.00-24.00-ig

Bővebb információ: leanyfurdo.hu

Tó WELLNESS Hotel / Bánk

A hotel wellness részlegében található bel- és kültéri medencék, úszómedence, pezsgőfürdő, Kneipp taposó, finn- és infraszauna, gőzkabin és tepidárium remek lehetőséget adnak arra, hogy megszabaduljunk testi és lelki terheinktől.

A szálloda minden nap fogad külsős vendégeket 3 órás wellnessre. Pénteken éjszakai wellness lehetőség (21.00-24.00 óráig). Vasárnapi wellness ebéddel vagy vacsorával. (Étkezés igény esetén bejelentkezés szükséges!)

Zárja Bánkon a hét fáradalmait egy kellemes élménnyel!

Bővebb információ: towellnesshotel.hu

<<<<<<<<<>>>>>>>>>

Végül jöjjenek az aquaparkok

Esztergom – Aquasziget

Az esztergomi Aquasziget, Magyarország egyik legújabb és legmodernebb fürdőkomplexuma. Egyedülálló fürdőélményben lehet része annak, aki ellátogat ide. A kültéri strandon két óriás csúszda a hozzájuk kapcsolódó fogadómedencével, a gyerekmedence közepén csúszdás épített várral, egy élménymedence hullámeffektekkel, valamint úszómedencével várja a pihenni vágyókat. A kültéri strandon óriás játszótér várja a szórakozni vágyó gyermekeket. A belső térben élménymedence, pihenőmedence, jacuzzi, gyermekmedence, infraszauna és két csúszda áll a vendégek rendelkezésére.

Bővebb információ: aquasziget.hu

Budapest – Aquaworld

Az élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.

A 1,5 hektáros parkosított strandon további két gyermekmedence, egy 25 méteres úszómedence, nyugágyak, játszóterek, mini golf, trambulin, illetve Magyarország legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park kapott helyet.

A csúszdák biztosítják az izgalmakat. A bátrabbak a kamikazet, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az UFO-t választják a 11 csúszda közül, de választhatjuk a hegyi patakot, a hagymát, a családi csúszdát, a szivárványt, a fekete lyukat, a repülő szőnyeget, vagy akár a forgószelet is.

Bővebb információ: aquaworldresort.hu