Szenzációs gyerekparadicsom a Gellért-hegyen!

Ha ingyenes családi programra vágytok, és unjátok a szokásos parkot meg a közeli játszóteret, akkor érdemes ellátogatnotok a Gellért-hegyre, ahol igazi gyerekparadicsom vár rátok!

A játszótéri kalandokhoz kalandos út vezet

Kell egy kicsit hegyet mászni, hogy elérjétek a Szabó Dezső sétányon található Gellért-hegyi csúszdás játszóteret, de mi biztosak vagyunk benne, hogy aztán ti is úgy érzitek majd, hogy az egész nagyon megérte! Hogyan találtok oda? Csak kövessétek a többi gyerekes családot, meg a gyerekzsivajt! A környék egyébként jól ki is van táblázva, szóval eltévedni nem fogtok!

Gellért-hegy

A játszóteret 1967-ben építették, és pontosan 50 évvel később, 2017-ben, a nyári szünidőre újult meg teljesen. Sokkal szebb, modernebb és biztonságosabb lett, amit – ha emlékszel, milyen volt régen lecsúszni egy itteni csúszdán – szintén nagyon fontos kiemelni.

A csúszdákon túl

Az izgalmas és szinte minden gyerkőc kedvencének számító csúszdák igazi élménnyé varázsolják a délutánt az ovisoknak és a kisiskolásoknak. De mi van akkor, ha a te csemetéd nem annyira rajong a csúszdákért? Vagy csak valamiért épp nincs kedve lecsúszni.

A jó hír, hogy akkor sem kell azonnal haza indulnotok, mert hogy még számos más, szuper játszótéri eszközt lehet kipróbálni és használni. Függőhíd, mászóvár, kilátótorony, trambulin és hinták is várnak titeket, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Ha a gyerkőc meggondolja magát, és mégis szeretne csúszdázni, akkor csak mutasd meg neki, hogy a domboldalon izgalmasabb feljutni, mint korábban bármikor! Mert az unalmas lépcsőzés helyett egy mászófalon lehet közlekedni!

Szuper, ingyenes családi program az egész családnak

A hely egyetlen hátránya, hogy amikor egyszerre hirtelen sokan lesznek, akkor bizony sorba kell állni a csúszdáknál, de hát melyik népszerű játszótéren nem?!

Gellért-hegyi csúszdapark 3

Összességében egy szuper délutánt lehet itt eltölteni a gyerekekkel, szép környezetben. A kicsik a jó levegőn és a sok élménytől kellemesen elpillednek estére, és még napokig a csúszdás játszótérről fognak mesélni mindenkinek.

Szóval ez tényleg egy remek családi program, és ráadásul még ingyenes is!

Szöveg: Balogh Mia

Ha tetszett a cikk oszd meg!