Tarzan Park, ahol a gyerekek játszva fejlődhetnek

13 játéksziget, szuper játékok, a szabadtéri mozgás öröme és rengeteg élmény – többek közt ezek várnak rátok, ha a családdal ellátogattok a Tarzan Parkba.

Melyik gyerkőc ne szeretné a hétvégi játszóterezést időben elnyújtani, na és persze valami még szuperebbre, még kalandosabbra cserélni? Ha teljesítenéd az ovis vagy kisiskolás ilyen irányú vágyakozását, akkor irány az újpesti Tarzan Park, ahol a kicsik mellett a nagyobbak, sőt, akár a felnőttek is szuper jól érezhetik magukat.

tarzan park újpest

Mi az a Tarzan Park?

Ha még nem hallottál róla, akkor gyorsan összefoglaljuk: a Tarzan Park egy szabadtéri fejlesztő játszópark, ahol közel kéthektáros területen 13 játéksziget kapott helyet. Ezeket úgy alakították ki, hogy a 3-14 éves korosztály szuperul érezze magát, élmény legyen nekik az itt töltött idő, közben pedig számukra észrevétlen módon, játszva fejlődjenek is.

A 13 játékszigetet egy klassz térképen is megnézheted, és le mernénk fogadni, hogy te is kíváncsi leszel, mi az a Pattanjdomb, Zsiványtenger vagy Billegliget?

A Tarzan Parkban a biztonság nagyon fontos: a játékok ellenőrzött minősége mellett játékfelügyelők is gondoskodnak erről, és rossz idő, például egy nagy vihar esetén a parkot bezárják.

Finomságokban sincs hiány!

Egy családnak sem kell bemutatni, milyen az, amikor gyerekekkel mozdulunk ki – nagyjából az indulás után három másodperccel már ételt, italt, nasit, kérnek a kicsik (meg nyilván mindent is). És természetes, hogy ahol programot szervezünk, ott is megéhezik, megszomjazik valaki.

Ezt a Tarzan Parkban könnyű orvosolni, mert hogy a Tarzan Teraszon enni- és innivalók széles választékával várnak, a Tarzan Fittben pedig egészséges- és speciális kínálattal. Jó idő esetén pedig a Tarzan Fagyizó is kötelező családi program!

Ha megtetszett a hely, még egy jó hír: akár a gyerkőc születésnapját is megszervezhetitek itt, hiszen szülinapi bulikat is vállalnak!

További infók, jegyárak, nyitva tartás:
tarzanpark.hu/
facebook.com/TarzanParkUjpest

Szöveg: Balogh Mia