Titeket is vár a Dunakanyar legnagyobb élményparkja!

Kalandparkkal, állatparkkal, túrázás- és szálláslehetőséggel, étteremmel is vár benneteket a Dunakanyar legnagyobb élményparkja, a Törökmező Turistaház – Kalandpark és Kis-Állatpark.

Szöveg: Balogh Mia

Ha folyton új kikapcsolódási lehetőségeket kerestek adrenalinfüggő nagyobb gyerkőcökkel vagy állat- és természetimádó kicsikkel, akkor a Törökmező Turistaház – Kalandpark és Kis-Állatparkot nektek találták ki!

torokmezoo

A neve picit hosszú, de még így sincs benne minden, amiben itt részetek lehet. Igen, van turistaház, ahol szállást tudtok foglalni, kalandpark és állatok is, de szép időben hangulatos túraútvonalak, télen pedig szuper szánkózási lehetőség is vár titeket, az étterembe pedig jól esik majd betérni egy kis frissítőre. Ugye, hogy jól hangzik?

törökmező télen

Egész napos családi program Törökmezőn

A Dunakanyar legnagyobb élményparkja Budapesttől 60 km-re, Nagymarostól északra, erdei környezetben terül el, és nem túlzás, hogy egész napos program az élményekre, kikapcsolódásra vágyó családoknak, szóval érdemes már kora délelőtt megérkezni.

A gyerekek szinte biztos, hogy érkezés után azonnal le akarják majd gyűrni a számtalan akadályt, a kötélpályákat és többszáz méteres tiroli csúszópályát, de a mászófal, illetve az állatimádóknak az állatsimogató is hívogató lesz.

A Budakeszi Vadasparkban jártatok már? Ha még nem, mutatjuk miért kihagyhatatlan családi úti cél! >>>

Félted a kis óvodást? Akkor egy kis plusz infó megnyugtatásként: többféle pályatípust alakítottak ki, különböző nehézségi fokozatokkal, így a kicsik is szuper élményeket szerezhetnek, akár már hároméves kortól.

torokmezo-kalandpark-kicsiknek

Nem csak családoknak

Ha megtetszett a hely, és visszajönnél felnőtt társasággal, mondjuk egy céges rendezvényre, erre is lehet mód. Erdei környezetben lévő többgenerációs, hagyományőrző turistaházaikban egyszerre összesen 120 főt lehet elszállásolni, és persze, senki sem marad étlen-szomjan. A 80 fős belső étterem mellett egy 150 férőhelyes kerthelyiség is van, amit össze is lehet nyitni az étteremmel, így akár kétszáz fő feletti rendezvényt is lehet itt tartani.

Torokmezo-Turistahaz-es-etterem

De ha maradnál a családi programnál, akkor sem fogtok csalódni: Törökmezőt imádni fogják kicsik és nagyobbak, és persze, ti, felnőttek is, minden évszakban!

További infók és nyitva tartás: facebook.com/torokmezo

Ha tetszett a cikk oszd meg!