Home Események börze családi gasztro GREEN MARKET Karácsonyi Vásár

helyszín

Budapest

További info

Facebook esemény

dátum

dec 16 - 17 2023
Expired!

időpont

All Day

címkék

Budapesti,
ingyenes

GREEN MARKET Karácsonyi Vásár

Hangolódj a karácsonyra, élvezd a kreativitás és közösség varázsát a Nem Adom Fel Alapítvány és a Hello Piac által szervezett GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron! November 25-től, 4 négy hétvégén keresztül invitálunk téged egy különleges élményekkel teli vásárlásra, ahol minden megtalálható, ami szükséges a karácsonyi készülődéshez.

Mivel várunk?

Szerezd be családod, barátaid ajándékát egy helyen, kényelmesen, rohanás nélkül. Válogass csodaszép kézműves kincseink között, fedezd fel az egyedi design alkotásokat, és lepd meg szeretteidet fenntartható kozmetikumokkal, natúr szappanokkal, gyönyörű ékszerekkel és divatos kiegészítőkkel. Ruha, táska, és még sok más – minőségi termékeinkkel garantált a sikeres karácsonyi bevásárlás!

Fenntarthatóság a Középpontban!

A GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron nem csak a minőség, de a fenntarthatóság is kiemelt szerepet kap. Arra ösztönzünk mindenkit, hogy az ajándékok beszerzésekor gondoljon a környezettudatosságra. A fenntarthatóság jegyében megőrizheti a karácsony gazdagságát, és támogatjuk a környezetbarát vállalkozókat és termelőket.

Gyere, tarts velünk a GREEN MARKET Karácsonyi Vásáron, ahol a fenntarthatóság és minőség találkozik, és ahol a karácsonyi készülődés igazi élménnyé válik!

Dátum: December 16-17.

Helyszín: Klauzál téri Vásárcsarnok

Programok: 

Ezt a hétvégét már teljesen a karácsonyi készülődés hangulata lengi körbe. Fő fellépőink között ott lesz Agárdi Szilvi a The Voice Magyarország döntőse. A Never Give Up Gospel Kórus karácsonyi repertoárja zárja a vásárt vasárnap.

The event is finished.