Home Események koncert INFECTED MUSHROOM + CAPTAIN HOOK, MORTEN GRANAU – Budapest Park

helyszín

Budapest Park
1095 Budapest, Soroksári út 60.
kategória

További info

Facebook esemény

dátum

aug 19 2022
Expired!

időpont

18:00

címkék

Budapesti

INFECTED MUSHROOM + CAPTAIN HOOK, MORTEN GRANAU – Budapest Park

Mint minden évben, ez év augusztusában is elérkezik a Y-Production születésnapja, és bár megszokhattátok, hogy ezt mindig nagyszabású eseménnyel ünnepeljük meg Veletek, de ebben az évben ez még az eddigi születésnapokat is felülmúlja!

A hazai psytrance szcéna egyik legkiemelkedőbb szervezőcsapataként ezúttal a Budapest Parkkal karöltve egy egész napos pszichedelikus ünnepre invitálunk Titeket, hatalmas szeretettel és lelkesedéssel várjuk a psytrance zene rajongóit.

Ezúttal olyan ismert és méltán hatalmas rajongótáborral rendelkező külföldi fellépőket láthattok a Budapest Park gigantikus nagyszínpadán, mint Infected Mushroom (USA-Israel), Morten Granau (Dánia) és velük karöltve a műfaj legnagyobb kalóza Captain Hook (Israel). A nemzetközi fenoménok mellett természetesen kiváló hazai dj-k sokasága teszi tiszteletét az egész napos születésnapunkon, ezzel felejthetetlenné téve mindannyiunk számára ezt fantasztikus eseményt.

A táncterek (mert hogy több is lesz), megtelnek a lüktető dallamokkal és szívekkel, és az eddigi Budapest Parkos rendezvényeink legnagyobb energiáit felszabadító éjszaka elébe nézünk!

JEGYET VESZEK! 

The event is finished.