Home Események családi gyerek Szuperhős Gyereknap Budakalászon

helyszín

Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár
2011 Budakalász, Szentendrei út 9.
Honlap
https:///www.koskarolymh.hu
kategória

További info

Facebook esemény

dátum

máj 28 2022
Expired!

időpont

14:00 - 20:00

Szuperhős Gyereknap Budakalászon

… ahol mindenki hős lehet

Doctor Strange dimenziókaput nyitott Budakalászra, amelyen keresztül megérkeztek a szuperhősök a városba. Az összesereglett szuperhős csapat tagjai a gyerekek segítségét kérik a világ megmentésének érdekében. A szuperhősök játékos formában megismertetik szuper képességeikkel a vállalkozó szellemű gyermekeket, akik számos fortélyt ellesve maguk is szuperhős tanoncokká válnak.

Ingyenes programokkal 14:00-20:00 óra között várjuk a gyerekeket.

Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncert 18:00 órakor kezdődik a nagyteremben, melyre jegyek válthatók hamarosan a tixa.hu oldalon és az esemény előtt a helyszínen.

Az év hazai gyermekalbuma’ kategóriában, kétszeres Fonogram- díjas ‘Farkasházi Réka és a Tintanyúl’ zenekar a koncerten “Életmesék” című lemezének anyagával és új dalokkal szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. Hazai kortárs költők megzenésített versei mellett a zenekar saját szövegei és dalai is felcsendülnek, melyek a családról, a barátságról, szerelemről, emberségről,összetartozásról szólnak. A zenekar, a hangzásvilág kialakításakor különösen figyelt arra, hogy az egész családnak igazi, közös zenei élményt nyújtson.

The event is finished.