Mesés kikapcsolódás Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár a Kisalföldön, a Szigetköz szívében található. Ez a folyton nyüzsgő város, számos turisztikai, történelmi és kulturális látnivalót rejt magában.

Mivel a város a szlovák, illetve az osztrák határ közvetlen közelében található, így akár felfedezhetjük Pozsony, vagy Bécs városát is.

Azok, akik egy kis történelemre vágynak,

meglátogathatják a nemrég teljesen felújított Óvári várat, a Hanság Múzeumot és a Cselley házat.

Ha családdal érkeztek,

egy felejthetetlen élményben lehet részetek, ha ellátogattok a FUTURA természettudományi központba.

Raftingozás a Lajtán

Ezen az aktív programon pedig a résztvevők egy különleges nézőpontból ismerhetik meg a várost, a víz határáról.

Ha több napra érkeznétek

A mosonmagyaróvári Thermal Hotel a szigetköz szívében, közvetlenül a Flexum Thermal & Spa mellett helyezkedik el. A város egyik legnagyobb kincse a gyógyvíz, mely Európa 5 legjobb hatásfokú gyógyvizének az egyike.

thermál hotel mosonmagyaróvár

A fürdőt a megújulás forrásának is szokták emlegetni,

hiszen a vize többek között degeneratív jellegű csont- és ízületi bántalmak esetén is hatásos, illetve az idült, gyulladásos jellegű ízületi és izombetegségek, a reumás betegségek, a baleseti eredetű mozgásszervi bántalmak utókezelésére és a nőgyógyászati krónikus gyulladásos betegségek gyógyítására is ajánlott. A Flexum Thermal & Spa-val az együttműködésünk szoros, éppen ezért a vendégeink számára a szálláshely szolgáltatás mellett, a fürdőbe történő ingyenes átjárás is biztosított. A fürdő vizét 1968-ban nyilvánították gyógyvízzé.

A hotel alagsorában egy gyógyászati központ található, ahol számos gyógyászati, illetve fizikoterápia és wellness kezelést vehetnek a vendégek igénybe.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly utca 10.

www.thermalhotelmovar.hu

Ha tetszett a cikk oszd meg!