Tuning és Retro Fesztivál, először Magyarországon

Ősszel egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten! TOP tuning autók, supersport autók és az oldtimer gyöngyszemek együtt kerülnek bemutatásra.

Exclusív autók tárlata a Magyar Vasúttörténeti Parkban + rengeteg kiegészítő program: Carstylig Tuningautó Találkozó, hangnyomásmérő verseny, Kalandjárók Kiállítás, vasutas interaktív programok, Kolbászvásár, családi programok, hagyományőrző programok és kiállítások.

Tuning és Retro Fesztivál >>> október első hétvégéjén megtelik a park csodamasinákkal.

Október 7-9-ig a Magyar Vasúttörténeti Park és a Víztorony Park összekapcsolásával, 10 hektáros fesztiválterület jön létre. A fő látványosság a mozdony-fűtőházban lesz! A mai kor csúcs-autói a legszebb oldtimerekkel együtt lesznek kiállítva. Külön tematika lesz a retro tuningautók, vagyis a felspécizett oldtimerek. A szocialista kor egyszerű autóiból álmodott költeményeken csodálkozhat majd a közönség.

A fesztivál családbarát!

A gyerekeket hatalmas állatsimogató és interaktív termelőeszköz kiállítás várja. Saját maguk által morzsolt kukoricával etethetik meg az állatkákat. Ingyen használható játékok, kézműves foglalkoztató és díjmentes arcfestés várja a gyerekeket. A tájházban a látogatók megkóstolhatják az igazi Csabai kolbászt, szóval nem csak autórajongóknak szól a Tuning és Retro Fesztivál!

Hagyományőrző programokba és a magyar gasztronómiába is belekóstolhatnak a látogatók.

A nagyobbik parkban háztáji vásár is lesz: Kézműves utca, Gasztro utca és Vásártér. A vasutas nosztalgiajárművek szerelmesei számára életre kelnek a park leglátványosabb járművei. Fel lesz fűtve egy igazi gőzmozdony, a hatalmas Truman. Ki lehet próbálni a sínautót, a lóvasút, a hajtányokat és a mozdonyforgatózást.

A rendezvényre autóval érkezők díjmentesen parkolhatnak a park mögötti parkolókban. A helyszín többféle tömegközlekedéssel is megközelíthető. Motorkerékpárral és kerékpárral érkezőknek külön részt jelölünk ki a P1 jelű parkolóban.

A díszkútnál és a játszótéren piknik helyeket alakítunk ki a családoknak, ahol elfogyaszthatják az uzsonnájukat. A beléptetésnél a kisgyerekes családok behozhatják a szendvicset és a teát. A házias ízekre vágyók sem maradnak éhen! A nagyobbik és a kisebbik parkban is kitelepülő sütödék szolgálják ki az éhes látogatókat.

JEGY INFORMÁCIÓK:

A belépőjegyek elővételben kedvezményes áron vásárolhatók meg, okt. 2-án éjfélig. Ezután a helyszínen, a fesztivál nyitvatartási idejében lehet megvásárolni a jegyeket SZÉP kártyákkal, bankkártyával és készpénzzel.

A rendezvényről folyamatosan frissülő információk itt találhatók: www.trf.hu

Vegyél részt a Facebook nyereményjátékunkon: oszd meg valamelyik posztunkat! Ezzel részt veszel a belépőjegy nyeremény-sorsoláson.