Vadászok, horgászok figyelem! – Február 9-én jön a 29. FeHoVa!

Február 9-én nyitja meg kapuit a 29. FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Több, mint 200 kiállító, számos programhelyszín, hagyományos bemutatók,

versenyek, trófeák, kutyák, madarak, pergető medence, óriásakvárium, újdonságként pedig aukció, anatómiai rajzok, karikatúra képek és horgász tiktokerek várják a kicsiket és a nagyokat.

Érdemes lesz kilátogatni a kiállításra, hiszen a hagyományos programok mellett, úgy, mint trófeabírálat, ragadozómadár bemutató, szarvasbőgő verseny vagy a fárasztó szimulátor, pergető medence és az akvárium bemutatói mellett számos érdekes újdonság vár mindenkit.

A széleskörű kiállítói kínálat mellett nevetgélhetünk a vadász és horgász karikatúrákat látva vagy megnézhetjük azokat a grafikai vázlatokat, melyeket külön erre az alakomra készített Szunyoghy András grafikusművész a vadállatok anatómiájáról.

A trófeakörben megszemlélhetjük az elmúlt vadászidények legszebb, legjobb trófeáit a Nadler trófeaszemlén, de mellette igazi kuriózum lesz, hogy az állatokat akció közben mutatják be az elkészült preparátumok. 

Mennyire lehet nehéz és izgalmas a munkája egy állatidomárnak?

A vadász színpadon dokumentumfilmet láthatnak az érdeklődők Hubert Géza Wellsről, a híres állatidomárról, akinek olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint a Cimborák vagy a Távol Afrikától. 

A FeHoVa-n mindig lehet tanulni is!

Dr. Sáska László életútját mutatja be a magyar Földrajzi Múzeum kiállítása. A magyar Afrika kutatás emblematikus személyisége töltötte a leghosszabb időt (1933-1978) a “Fekete-földrészen” honfitársaink közül.

A horgász pavilon is tartogat érdekességeket

Minden nap folyamatosan mennek majd a bemutatók és előadások a pergető medencénél, az óriásakváriumnál és a színpadon, ahol folyamatosan váltják majd egymás a népszerű és tapasztalt magyar sztárhorgászok, de idén először horgászvizsgára felkészítő ingyenes tanfolyam is lesz.

Kattints a részletekért!

👇👇👇

Programok

Kiállítók

Jegyvásárlás

Egyidejű rendezvények:

X. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás

Országos terepíjász és 3D Bajnokság

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség a HUNGEXPO applikációban, illetve a kiállítás honlapján.

Vasúti utazási kedvezmény:

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 2023. február 9-12. között megrendezésre kerülő FeHoVa-ra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából bizonyos állomásokra.

Bővebb információ a részletes programokról, applikáció letöltésről, a MÁV kedvezményről, valamint kedvezményes online jegyvásárlás: www.fehova.hu

Ha tetszett a cikk oszd meg!