Vasárnap jubileumi dupla Uriah Heep koncert

2022. december 11-én, vasárnap kerül sor a Uriah Heep 50 éves jubileumi koncertjére. A legendás angol hard rock zenekar a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Plenáris termébe egy két blokkból álló dupla előadással érkezik.

A hatvanas évek végén – a Black Sabbath, a Led Zeppelin, és a Deep Purple kortársaként – indult Uriah Heep az egyik olyan legismertebb hard rock banda, amely a mai napig is aktívan koncertezik. A Covid miatt többször elhalasztott 50 éves jubileumi koncertturné a Uriah Heep – immár több mint öt évtizedes – munkássága előtt tiszteleg.

Mick Box-nak, a csapat alapító tagja üzent a magyar rajongóknak:

A zenekar egy két részes műsort ad,

az első felvonásban egy színházi jellegű, egyedi akusztikus előadást hallhat a közönség, a rövid szünetet/átszerelést követően pedig a második blokkban egy teljes értékű rock koncert részesei lehetnek az esemény látogatói.

Az este során természetesen a legnagyobb Uriah Heep slágerek – Lady In Black, Easy Livin’, July Morning, Stealin’ – is felcsendülnek

a Mick Box vezette együttestől, aki mellett a már több mint három és fél évtizede a zenekarban játszó Bernie Shaw énekes, és Phil Lanzon billentyűs, valamint a kétezres évek elején érkezett Russell Gilbrook dobos, és Davey Rimmer basszusgitáros lép színpadra.

A két részes műsorban a már az égi zenekarban játszó egykori zenésztársakról – Ken Hensley, David Byron, Lee Kerslake, John Wetton, és John Lawton – is megemlékeznek majd.

Jegyek online a Rock1 oldaláról rendelhetők, valamint a helyszínen is kaphatók.

Facebook esemény