Észbontó zenével és pazar látványvilággal érkezik Budapestre a Nemzetközi Anime Zenei Fesztivál

Először együtt a színpadon a fantasztikus Virtual Music Idols, Kizuna AI Original Singeroid “#kzn”, a HIMEHINA énekduó, GUMI, MaRiNaSu trió és pop ikrek LiLYPSE. A turné az Anime Entertainment LLC gondozásában kerül színpadra amelyet az iparág veteránjai és a BASE Hologram két alapítója, Bob Ringe és Marty Tudor vezeti.

EZ NAGYOT FOG SZÓLNI!

2023. május 8-án Budapesten is bemutatja észbontó zenével és pazar látványvilággal debütáló showját a Nemzetközi Anime Zenei Fesztivál, amely 2023. február 6.-án indul Észak Amerikából majd Európában, Délkelet-Ázsiában és Dél-Amerikában folytatódik a virtuális zenei szupersztárokkal. Ennek a turnénak a keretein belül ez az első alkalom, hogy a népszerű VTubers
(virtuálisan generált animált YouTube-ok) és Vocaloids (számítógéppel generált virtuális énekesek) hangok együtt jelennek meg a színpadon.

Kizuna AI Original Singeroid “#kzn”, a HIMEHINA énekduó, a MaRiNaSu énektrió, a rajongók nagy kedvence: GUMI, valamint a LiLYPSE pop ikrek főszereplésével a show DJ-k által vezetett multimédiás csúcsszuper koncertbuli várható.

A vadonatúj dalokat és soha nem látott tartalmat felvonultató turné ezeket a karaktereket kelti életre a legmodernebb LED-es és nagyfelbontású digitális vetítéseken keresztül.

Ők azok a karakterek, amelyek a nemzetközi anime-zenei mozgalom rajongói kedvencei közé tartoznak. A Japánból származó
szupersztár avatarok világszerte robbanás szerűen terjedtek az elmúlt két évben, több tízmillió követőt vonzva világszerte, több mint 62 millió Google-keresést és több mint 1,2 milliárd megtekintést eredményeztek (YouTube, Facebook, Twitter, TikTok és mások).

JEGYEK

A jegyértékesítés 2022. december 16.-tól, péntek 10:00 órától indul. Online ITT illetve személyesen az Tex országos jegyirodáiban.

Ha tetszett a cikk oszd meg!