MOST VAGY SOHA! – Egy nagykoncert erejéig összeáll a HUNGÁRIA

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Egy országot lázba hozó név, egy országot jelentő névHUNGÁRIA

Ha van formáció, amit nemigen kell bemutatni a nagyérdeműnek, akkor azok a ’80-as évek első felét vitathatatlanul uraló rock and roll ikonok. Összetéveszthetetlen, életigenlő energiájával a zenekar egy stílust és ezzel egy kultuszt teremtett idehaza. Slágereik pedig generációk óta a rádiók és a házibulik kedvencei.

29 évvel ezelőtt, az akkori Népstadionban 100.000 néző előtt lezajlott Hungária koncertet követően, feltehetően utoljára lép fel minden idők egyik legsikeresebb magyar zenekara a nemzeti stadionban, a Puskás Arénában.

Fenyő Miklós – Novai Gábor – Dolly – Szikora Róbert… a Hungária együttes élő legendái újra együtt,

egy színpadon hozzák el a 2024-es év legjelentősebb hazai koncertélményét. Gyúljanak hát ki a Hotel Menthol fényei, Duci Jucival és a Csókkirállyal dübörögjön a Limbó hintó, ébredjen fel ROCKANDROLLIA, csavarja fel a táncoló tömeg a Puskás Aréna gyepszőnyegét!

2024. június 1-jén változzon az ország egy hatalmas Rock and Roll Partyvá. Hiszen nem véletlen a szlogen: MOST VAGY SOHA!

2024. június 1. (szombat), 20.00 – Puskás Aréna

Jegyek kaphatók:

2023. május 24-én, szerdán 10 órától,

kizárólag a Broadway Jegyirodában és a www.broadway.hu oldalon.

Ha tetszett a cikk oszd meg!