Megvan a Campus Fesztivál TELJES 2022-ES LINE UP-ja!

Két év után a Campus Fesztivál hozta vissza a nagyfesztiválozás élményét a magyar rajongóknak, 2022-ben pedig már ismét nemzetközi előadókkal kerekíti ki Kelet-Magyarország legnagyobb buliját!

A naptárt a megszokott nyárközépi időpontban, egész pontosan július 20-24. között foglalja majd be a Campus, amire pedig biztosan számíthatunk, az rengeteg zene, hatalmas hangulat és a Nagyerdei Stadion és Víztorony környékének utánozhatatlan miliője.

Ütős külföldi zenei palettával készülnek számotokra

A hazai élvonal mellett ismét külföldi előadók is színesítik a fellépői listát. Tiësto, Zara Larsson, Aurora, Chase & Status, Sigala, The Toy Dolls, Goodboys, Christian Löffler, Deez Nuts, Charlotte OC, Jungle by Night. Itt lép fel a legtöbb hazai fellépő, úgyhogy garantáltan mindenki megtalálhatja a számára érdekes programot.

A Campus Fesztivál több éve biztonságos, családbarát, kulturált fesztivál, ami valóban minden korosztályt megérint. Ezzel együtt Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális eseménye a zenei sokszínűség és a fesztiválozók igényeit kiszolgáló, mindenre kiterjedő szolgáltatások megteremtése mellett, évről évre fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást is.

Ha csak hétvégén érsz rá, és nem szeretnél kimaradni a Campus Fesztivál nyüzsgő, színes forgatagából, a koncertekről akkor válaszd a HÉTVÉGI jegyet!

Július 22-re és július 23-ra is érvényes kedvezményes árú hétvégi jegyek már kaphatók, kevesebb mint két napijegy áráért, azaz 22.990 Ft-ért!

Július 11-től a hétvégi jegyek ára 25.990 Ft lesz.

Gyere és legyen egy jó Campus-hétvégéd!

Bővebb információ és részletes programok: www.campusfesztival.hu